KS-ordförande bokar torg

Det går fort i bloggvärlden. Så fort att jag ibland är glad att jag gör en skärmdump på det som publiceras. Staffan Werme, Kommunstyrelsens ordförande i Örebro, påstod idag att han bokastaffan-bokar-torg-0909022t alla stadens torg på 1:a maj. Han är nämligen arg för att (v) i Örebro använder sin demokratiska rätt att ordna möten på torgen. Och när kommunens högste ansvarige politiker i Örebro (Sveriges sjunde största stad), med ansvar för att Örebro växer, utvecklas och att nya jobb skapas, med en månadslön på över 50 000 kronor lägger sin tid på sådant trams tycker jag att folk ska få veta det. Och eftersom Staffan tagit bort inlägget från sin blogg publicerar jag originalinlägget här istället. Bara så ni ser vilka viktiga aktiviteter som pågår på kommunalrådskansliet.