Är det något mer Maud Olofsson vill spela bort?

Hon har vetat länge att hela Vattenfall kan gå under på grund av kärnkraftsaffärer i Tyskland men låtsats som om hon nyss fått reda på det. Hon har mer eller mindre på egen hand sålt ut hela centerpartiets själ (inklusive blivit kärnkraftskramare). Hon säger okej till uranbrytning i Sverige. Hon är på väg att få centerpartiet att lämna riksdagen.

För det sista ska hon i och för sig ha all heder, Maud Olofsson. Men för det andra borde hon skämmas. Och när det gäller Vattenfall borde hon avgå. Hon har länge vetat om att Vattenfall riskerar skattebetalarnas pengar genom kärnkraftsaffärer i Tyskland men istället skyller hon ifrån sig. Är det något mer som Maud Olofsson vill spela bort? Jo, jag glömde att centerpartiet dessutom gett klartecken åt en rysk gasledning i Östersjön. Det är dags att Maud Olofsson gör något som gagnar Sverige. Till exempel lämnar regeringen. Senast om ett år…