Påverka mig

  • Lämna dina frågor eller kommentarer här på sidan (i anslutning till ett inlägg, eller här nedanför).
  • Skicka e-post till mig på adressen epost@bjornsundin.se och berätta vad du tycker eller fråga om något du funderat över.
  • Lämna kommentarer eller förslag på www.vadtyckerdu.nu så kan socialdemokraterna i Örebro använda dina idéer för att utveckla Örebro.
  • Engagera dig själv! Gå med i någon organisation, ett parti eller nätverk som driver de frågor du brinner för. Tillsammans med andra kan man både påverka och förändra!

Jag kan självklart inte lämna några garantier för att jag kommer att göra som du säger, som förtroendevald politiker är min uppgift att företräda Örebroarna och i synnerhet de som röstade på socialdemokraterna i valet. Som socialdemokrat följer jag socialdemokratisk ideologi och de visioner som vägleder oss. Om detta kan du läsa mer om på Socialdemokraternas hemsida.

Det innebär att jag måste göra avvägningar mellan olika åsikter och försöka hitta vägar som de flesta tycker är vettiga. Att företräda örebroarna är nämligen inte samma sak som att följa en enskild persons åsikter – i alla frågor finns många intressen som man måste balansera mellan.

Om du vill påverka politiken i Örebro på egen hand är det klokt att engagera dig i ett politiskt parti. Jag hoppas självklart att du är socialdemokrat och vill bli medlem hos oss, men om du känner att något annat parti ligger närmare dina åsikter tycker jag att du bör engagera dig där. Om man inte själv är med och bestämmer är det någon annan som bestämmer åt en…